STE TOS206 010 CPU

Benchmark screenshots for various boosters & machines.
Post Reply
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

STE TOS206 010 CPU

Post by exxos »

010_result.png
010_result.png (52.47 KiB) Viewed 4186 times
Sadly the CPU runs fraction slower with RAM & ROM access :roll: so technically things like games could actually run 1% slower with this CPU :lol:

Incidentally newdesk.inf has to be disabled otherwise it gives 4 bombs after the logo appears.

As a side note, the CPU seem to get rather hot very quickly!
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: STE TOS206 010 CPU

Post by exxos »

I've had this CPU running in my STE for the past couple of hours.. It does seem to get very hot even at 8MHz...

Oddly the temperature across the CPU seems to vary front to back...

37c front
42c middle
54c back
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
Post Reply

Return to “BENCHMARKS”