V1.5 booster compatibility issues with ultrasatan

Help & information about the STE V1 series boosters.
Locked
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24182
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

V1.5 booster compatibility issues with ultrasatan

Post by exxos »

V1.5 booster.
https://www.exxosforum.co.uk/forum/viewt ... =24&t=1018


STABILITY ISSUES V1.5
There seems to be a mixed bag of if the integrated blitter motherboards work or not. As such I am not recommending fitting the V1 or V1.5 plug in booster to those type of motherboards.

HARD DRIVE ISSUES V1.5
Issues with the hard drive Generally not been found or running unstable in "boosted mode" (working fine in 8MHz mode), needs the pull-up resistors on the DMA databus. As shown in this post.. https://www.exxosforum.co.uk/forum/viewt ... 417#p15270

Currently there is no other fixes for the V1.5 as it is discontinued and abandoned.

FUTURE PRODUCTIONS
I have taken this booster of sale the time being, maybe indefinitely I am not sure yet. I may produce a small batch in the coming months which wire up as the V1 did. Though as there is hardly any demand these boosters, it is not going to be high up on my to do list.
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
Locked

Return to “STE V1 SERIES 32MHz BOOSTER”