exxos blog - random goings on

Blogs & guides and tales of woo by forum members.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: exxos blog - random goings on

Post by exxos »

Just doing some final checks... Noticed this slight issue now...

Whoever can tell what the issue may or may not be, can become geek of the day ;)

Capture.JPG
Capture.JPG (50.66 KiB) Viewed 3522 times


EDIT:

Just doing a few changes :)
IMG_4593.JPG
IMG_4593.JPG (427.3 KiB) Viewed 3518 times
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: exxos blog - random goings on

Post by PhilC »

Am I missing something or does C23 not go anywhere?
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
rubber_jonnie
Site Admin
Site Admin
Posts: 10863
Joined: Thu Aug 17, 2017 7:40 pm
Location: Essex
Contact:

Re: exxos blog - random goings on

Post by rubber_jonnie »

So there's C23, unless it's hitting a ground plane somewhere, and then there is the red line bottom left that seems to go nowhere either. It's the one that looks like it's pointing at 7 o'clock.
Collector of many retro things!
800XL and 65XE both with Ultimate1MB,VBXL/XE & PokeyMax, SIDE3, SDrive Max, 2x 1010 cassette, 2x 1050 one with Happy mod, 3x 2600 Jr, 7800 and Lynx II
Approx 20 STs, including a 520 STM, 520 STFMs, 3x Mega ST, MSTE & 2x 32 Mhz boosted STEs
Plus the rest, totalling around 50 machines including a QL, 3x BBC Model B, Electron, Spectrums, ZX81 etc...
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: exxos blog - random goings on

Post by exxos »

rubber_jonnie wrote: Fri Oct 25, 2019 11:42 pm So there's C23, unless it's hitting a ground plane somewhere, and then there is the red line bottom left that seems to go nowhere either. It's the one that looks like it's pointing at 7 o'clock.
None of those :)
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
Icky
Site Admin
Site Admin
Posts: 4004
Joined: Sun Sep 03, 2017 10:57 am
Location: UK

Re: exxos blog - random goings on

Post by Icky »

:twisted:
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: exxos blog - random goings on

Post by PhilC »

Is that an edge connector?
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
Icky
Site Admin
Site Admin
Posts: 4004
Joined: Sun Sep 03, 2017 10:57 am
Location: UK

Re: exxos blog - random goings on

Post by Icky »

exxos wrote: Fri Oct 25, 2019 10:46 pm EDIT:

Just doing a few changes :)
ooh is that a hot chocolate there in that mug :)
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: exxos blog - random goings on

Post by exxos »

PhilC wrote: Sat Oct 26, 2019 12:16 am Is that an edge connector?
Nothing to do with it.

I give you a clue. What happens when the PSU is fitted.
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: exxos blog - random goings on

Post by exxos »

Icky wrote: Sat Oct 26, 2019 12:16 am ooh is that a hot chocolate there in that mug :)
Yep :). My favorite galaxy hot choc, and I make it with milk not water :)
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
derkom
Moderator
Moderator
Posts: 1225
Joined: Sun Jul 29, 2018 6:45 pm

Re: exxos blog - random goings on

Post by derkom »

exxos wrote: Sat Oct 26, 2019 9:50 am
I give you a clue. What happens when the PSU is fitted.
Well, the foot might be dangerously close to those vias or the cap ... But I have a feeling it's something else.
Post Reply

Return to “MEMBER BLOGS”