Flashy Clock - Yet another DEV board

All the good stuff hardware and software wise for the Phoenix H5 series motherboards.
User avatar
PaulJ
Posts: 1568
Joined: Sun Apr 08, 2018 1:14 am
Location: USA

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PaulJ »

I have done additional testing and found a number of issues when the clock was in AM/PM mode. Have fixed everything I found and cleaned up the consistency. Disregard the earlier drops and use these. :ball:
Archive.zip
(13.36 KiB) Downloaded 142 times
User avatar
PaulJ
Posts: 1568
Joined: Sun Apr 08, 2018 1:14 am
Location: USA

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PaulJ »

Icky, here's updated files. Only clock has changed to resolve your issues. Still waiting for Phils test it to destruction! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Archive.zip
(13.79 KiB) Downloaded 110 times
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

Sorry Paul, life getting in the way. Will dig it out tomorrow hopefully.
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
PaulJ
Posts: 1568
Joined: Sun Apr 08, 2018 1:14 am
Location: USA

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PaulJ »

PhilC wrote: Thu Aug 29, 2019 7:46 pm Sorry Paul, life getting in the way. Will dig it out tomorrow hopefully.
And here Icky and I thought you may be losing your touch.. ;)
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

Nah, just losing my time slot.

Plenty of breakage remains
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
PaulJ
Posts: 1568
Joined: Sun Apr 08, 2018 1:14 am
Location: USA

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PaulJ »

PhilC wrote: Thu Aug 29, 2019 8:23 pm Nah, just losing my time slot.

Plenty of breakage remains
Phil, I left some easter eggs in there for ya. Good hunting. :headbang:
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

Ok, probably doing something wrong but I can't get any of the last two clock programs to work, tried with all 4 TOS roms too.

STCS just shows busy bee and TTP a blank screen.
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
PaulJ
Posts: 1568
Joined: Sun Apr 08, 2018 1:14 am
Location: USA

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PaulJ »

PhilC wrote: Fri Aug 30, 2019 11:02 am Ok, probably doing something wrong but I can't get any of the last two clock programs to work, tried with all 4 TOS roms too.

STCS just shows busy bee and TTP a blank screen.
Ok Phil, maybe something good screwed up in the transfer. I move the programs from the mega to the MSTE which I move to the mac where I move to the mac via the lighting vme adaptor. Can't wait to get the new lighting that runs on the mega. I'll bring them back and try them. Guess I need to find a sum program or similar to verify. Do you have a mac Phil?
User avatar
PaulJ
Posts: 1568
Joined: Sun Apr 08, 2018 1:14 am
Location: USA

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PaulJ »

Phil, I checked the sizes and they match, so I assume they are unchanged. Give the ones I sent in a private message a try and see if you get the same results. The stcs is pretty simple. It looks like everything is hung. The only thing that can hang the apps is can't get permission to access the clock chip registers. Also try anything that worked previously.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

PaulJ wrote: Fri Aug 30, 2019 1:47 pm

Do you have a mac Phil?
Yes, I've got a couple, iMac and MacBook pro
If it ain't broke, test it to Destruction.
Post Reply

Return to “PHOENIX ZONE”