Flashy Clock - Yet another DEV board

All the good stuff hardware and software wise for the Phoenix H5 series motherboards.
Post Reply
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

exxos wrote: Fri Jul 26, 2019 3:46 pm Try this one...

FC4a.zip
Yep, that breaks it too. Want a job in the Destruction team?
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by exxos »

PhilC wrote: Fri Jul 26, 2019 3:50 pm Yep, that breaks it too. Want a job in the Destruction team?
Does this firmware work and you done the mods ?

https://www.exxosforum.co.uk/forum/viewt ... =40#p24339

You are also erasing the chip before programming ?
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

Yes done the mods and yes erasing first. Will try again with the latest just in case.
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

STill didn't boot with either 68000 or 68010. Screen stays at 60hz.
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by exxos »

PhilC wrote: Fri Jul 26, 2019 4:05 pm STill didn't boot with either 68000 or 68010. Screen stays at 60hz.
You mean the FC3A-1 firmware doesn't boot ? If that's the case, something is wrong somewhere as myself and Icky are using that version just fine.
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

The FC3A-1 works fine, it's the two FC4 ones that don't.
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by exxos »

PhilC wrote: Fri Jul 26, 2019 4:32 pm The FC3A-1 works fine, it's the two FC4 ones that don't.
:shrug: I will try and put my board back on to test it, but won't be until Monday now.
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

No rush st all. It's you guys I'm here to help, not the other way round

When you are ready you are ready. For now, I will try and break it other ways, ie 68010, fitting IDE on top, Pak etc etc.
If it ain't broke, test it to Destruction.
User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 24083
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by exxos »

PhilC wrote: Fri Jul 26, 2019 5:29 pm When you are ready you are ready. For now, I will try and break it other ways, ie 68010, fitting IDE on top, Pak etc etc.
Its a shame the 68010 doesn't run faster, not even 16MHz :(
https://www.exxosforum.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
viewtopic.php?f=17&t=1585 Have you done the Mandatory Fixes ?
Just because a lot of people agree on something, doesn't make it a fact. ~exxos ~
People should find solutions to problems, not find problems with solutions.
User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 6049
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

Post by PhilC »

Never had one until today. I can always try one of your c1 5 boosters on it?
If it ain't broke, test it to Destruction.
Post Reply

Return to “PHOENIX ZONE”